Patates farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 patates mitjanes amb la seva pell cuites al forn
  • 3 talls de pernil dolç
  • 2 cullerada rasa de formatge ratllat
  • 1 tros de formatge (emmental, de bola, etc., algun que es fongui)
  • 1 ou
  • 4 cullerades de nata liquida
  • Uns trossets de mantega
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a temperatura forta.
Mentrestant, tallar les patates per la meitat, buidar-les (ha de quedar un casc com de tres milmmetros).
Picar la polpa juntament amb el formatge ratllat, l'ou batut, la nata líquida, sal i pebre al gust.
Picar el formatge i el pernil ben fi, i barrejar amb l'anterior.
Posar en cada patata un trosset de mantega i omplir amb el que hem preparat i sobre de cada patata un tros de formatge que es desfaci bé. Posar al forn quinze minuts perquè s'escalfi tot bé.
En els últims cinc minuts, gratinar y servir tot seguit


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Bona recepta! Per cert Joaan, com cous les patates al forn? Gràcies. Una abraçada
Joan Corminas diu:
Benvolguda Angels Jo poso les patates al forn a rostir a uns 180 graus, embolicades en paper d'alumini (de 45 minuts a una hora). Una vegada que estan fetes les trec, les separo per la meitat, i les buido amb la cullereta per fer boletes. Las patates ben rentades es menja tot, la pell de la patata inclosa. Una forta abraçada Joan.C

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: