Patates farcides
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates mitjanes amb la seva pell cuites al forn
- 3 talls de pernil dolç
- 2 cullerada rasa de formatge ratllat
- 1 tros de formatge (emmental, de bola, etc., algun que es fongui)
- 1 ou
- 4 cullerades de nata liquida
- Uns trossets de mantega
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Escalfar el forn a temperatura forta.
Mentrestant, tallar les patates per la meitat, buidar-les (ha de quedar un casc com de tres milmmetros).
Picar la polpa juntament amb el formatge ratllat, l'ou batut, la nata líquida, sal i pebre al gust.
Picar el formatge i el pernil ben fi, i barrejar amb l'anterior.
Posar en cada patata un trosset de mantega i omplir amb el que hem preparat i sobre de cada patata un tros de formatge que es desfaci bé. Posar al forn quinze minuts perquè s'escalfi tot bé.
En els últims cinc minuts, gratinar y servir tot seguit
Etiquetes: Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3753 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.