Pomes glacejades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 4 cullerades de sucre glassé
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 raig de vi blanc sec
  • 10 cullerades de nata líquida
  • 30 g d'ametlles filetejades.

4 racions

Elaboració

Rentar, pelar i descoratjar, les pomes, dividint-les en quatre trossos.
Es posen en una plata, tirant sobre elles, part del sucre glassé, nous, mantega i el vi.
Es fica al forn durant uns deu a dotze minuts a 170 graus
Al treure-les del forn, afegir nata, ametlles i la resta del sucre i gratinar durant quatre a cinc minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1004 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: