Pomes glacejades
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pomes golden
- 4 cullerades de sucre glassé
- 2 cullerades de mantega
- 1 raig de vi blanc sec
- 10 cullerades de nata líquida
- 30 g d'ametlles filetejades.
4 racions
Elaboració
Rentar, pelar i descoratjar, les pomes, dividint-les en quatre trossos.
Es posen en una plata, tirant sobre elles, part del sucre glassé, nous, mantega i el vi.
Es fica al forn durant uns deu a dotze minuts a 170 graus
Al treure-les del forn, afegir nata, ametlles i la resta del sucre i gratinar durant quatre a cinc minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.