Cols de Brussel·les amb gambes i musclos

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de cols de Brussel·les
  • 250 gr de gambes pelades
  • 150 gr de musclos cuits i sense closca
  • 1 gra d'all
  • Formatge ratllat
  • 1 dl. d'oli d'oliva
  • Sal

Per a la salsa beixamel:

  • 50 gr. de farina
  • Un litre de llet
  • Sal i nou moscada

4 racions

Elaboració

Coure les cols en aigua amb sal durant 12-15 minuts.
Escórrer i reservar.
Preparar una beixamel ofegant la farina a la mantega fosa i abocant a poc a poc la llet. Posar a punt de sal i escampar-hi nou moscada ratllada.
En una paella amb oli, daurar l'all pelat sencer i les gambes pelades junt amb la carn dels musclos cuits.
Afegir les cols i ofegar el conjunt.
Col·locar la barreja en un recipient resistent al forn i salseu amb la beixamel.
Escampar-hi formatge ratllat i gratinar fins que es dauri lleugerament la capa superior.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1732 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: