Cols de Brussel·les amb gambes i musclos
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de cols de Brussel·les
- 250 gr de gambes pelades
- 150 gr de musclos cuits i sense closca
- 1 gra d'all
- Formatge ratllat
- 1 dl. d'oli d'oliva
- Sal
Per a la salsa beixamel:
- 50 gr. de farina
- Un litre de llet
- Sal i nou moscada
4 racions
Elaboració
Coure les cols en aigua amb sal durant 12-15 minuts.
Escórrer i reservar.
Preparar una beixamel ofegant la farina a la mantega fosa i abocant a poc a poc la llet. Posar a punt de sal i escampar-hi nou moscada ratllada.
En una paella amb oli, daurar l'all pelat sencer i les gambes pelades junt amb la carn dels musclos cuits.
Afegir les cols i ofegar el conjunt.
Col·locar la barreja en un recipient resistent al forn i salseu amb la beixamel.
Escampar-hi formatge ratllat i gratinar fins que es dauri lleugerament la capa superior.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.