Tallarines amb espinacs al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de tallarines.
- 4 grans d'all.
- 350 g d'espinacs netes.
- 8 cullerades d'oli d'oliva.
- Sal
1 litre de beixamel:
- 60 g de mantega.
- 60 g de farina.
- 1 litre de llet.
- Sal
4 racions
Elaboració
Cou les tallarines segons les indicacions del fabricant o fins que estiguin al dente.
Refrescar sota el raig d'aigua freda i reservar untats amb oli d'oliva.
Per la salsa beixamel:
En un pot fondre la mantega i retirar del foc. Afegir la farina, fregir fins a formar una papilla, a continuació afegir poc a poc la llet calenta i la sal, remoure fins a formar una crema sense grumolls.
Tornar a col·locar la salsa al foc i continuar remenant amb una vareta fins que bulli durant uns segons i reservar.
Saltar els grans d'all pelats i filetejats, quan es dauren afegir els espinacs. Un cop saltejats ajuntar amb la salsa beixamel, donar un bull al conjunt, posar a punt de sal i barrejar amb les tallarines.
Col·locar en una safata de forn, escampar-hi formatge ratllat i gratinar durant 10 minuts.
Servir a l'instant.
Notes
Solució perquè els nens mengin espinacs. Els nens es lleparan els dits!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.