Tallarines amb espinacs al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de tallarines.
  • 4 grans d'all.
  • 350 g d'espinacs netes.
  • 8 cullerades d'oli d'oliva.
  • Sal

1 litre de beixamel:

  • 60 g de mantega.
  • 60 g de farina.
  • 1 litre de llet.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Cou les tallarines segons les indicacions del fabricant o fins que estiguin al dente.
Refrescar sota el raig d'aigua freda i reservar untats amb oli d'oliva.

Per la salsa beixamel:

En un pot fondre la mantega i retirar del foc. Afegir la farina, fregir fins a formar una papilla, a continuació afegir poc a poc la llet calenta i la sal, remoure fins a formar una crema sense grumolls.
Tornar a col·locar la salsa al foc i continuar remenant amb una vareta fins que bulli durant uns segons i reservar.
Saltar els grans d'all pelats i filetejats, quan es dauren afegir els espinacs. Un cop saltejats ajuntar amb la salsa beixamel, donar un bull al conjunt, posar a punt de sal i barrejar amb les tallarines.
Col·locar en una safata de forn, escampar-hi formatge ratllat i gratinar durant 10 minuts.
Servir a l'instant.

Notes

Solució perquè els nens mengin espinacs. Els nens es lleparan els dits!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1352 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: