Spaghetti amb sípia

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti
  • 4 sípies de racio
  • 1 pot de tomàquet en conserva
  • 12 fulls de albhaca
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 bitxo
  • 1 got de vi blanc sec
  • 2 grans d'alls
  • 1 ceba blanca
  • Sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Daurar en oli la ceba i l'all picats, afegir la sípia neta i tallada a tires fines, el tomàquet, el bitxo i l'alfàbrega.
Ruixar amb vi blanc i deixa evaporar.
Afegeix pebre al gust i deixa que es cuini durant cinc minuts.
Cou els spaghetti en abundant aigua amb sal, escórrer quan estiguin al dente i condimenta amb la salsa preparada.
Servir de seguida

Notes

Per donar-li un sabor més intens a la recepta es pot substituir el vi blanc per un rajolí de vinagre. Per aconseguir un aroma més fresc pots utilitzar tomàquets frescos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4815 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: