Jabali amb xocolata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1200 grams. de carn de senglar,
  • 200 grams. de cansalada blanca,
  • 100 grams. de moixernons,
  • 1 got d'oli,
  • 1 vaset d'anís sec,
  • Vi negre,
  • 1 branqueta de julivert,
  • 3 grans d'all,
  • 1 llesca de pa sec,
  • 2 cullerades de farina o 1 got de sang de porc senglar,
  • Sal i
  • 2 pastilles d'xocolata amarga. .

4 racions

Elaboració

El senglar s'ha de tallar en trossos petits i fregir en la mantega de porc i l'oli.
Quan la carn ha pres color, s'agrega vi negre, que no sigui massa fort, en quantitat suficient per cobrirle, així com l'anís, i es deixa que el conjunt cogui a foc lent. Transcorreguda una mitja hora s'incorpora al guisat una picada feta amb la cansalada blanca, l'all i el julivert.
A continuació es fregeix el pa a trossos molt petits i s'agrega al estofat juntament amb les ametlles picades.
Es deixen passar deu minuts mes i s'incorpora la xocolata triturada i els moixernons, que s'hauran passat prèviament per la paella.
L'últim pas de la formula és l'addició, una mica abans que la carn estigui tendra, d'un got de sang.
Si no es disposa d'ella, es pot utilitzar farina a l'hora de sofregir el senglar per garantir que la salsa surti prou espessa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Krme Torres diu:
La setmana vaig fer un civet de senglar que va quedar bonissim... gràcies pels teus consells.
Joan Corminas diu:
Estimada Krme. aquesta recepta de jabali al xocolata he tingut la sort de poder-la degustar durant les meves actuals vacances al restaurant El Portalet que ocupa una antiga casa aranesa, es troba situat en ple Pirineu català, a la localitat de Bossòst a la comarca de la Val d'Aran.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: