Bombes de patata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de patates
  • 150 grams de formatge gruyere
  • 1 ceba
  • Julivert picat al gust
  • pebre
  • llet
  • 3 ous
  • nou moscada
  • 65 g de farina
  • oli

Elaboració

Pelar, coure i aixafar amb una forquilla les patates.
Barrejar amb la ceba, el formatge ratllat, el pebre i el julivert.
Afegir la llet i la farina (la necessària), dos ous i la nou moscada.
Formar pilotes, com si féssim mandonguilles, finalment les passem per ou batut i les fregim en abundant oli d'oliva ben calent, fins obtenir un color daurat, col · locar sobre paper absorbent de cuina i servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: