Bunyols d'espinacs
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 1 got de llet
- 3 tasses de farina
- 1/2 quilo d'espinacs congelats
- 1/2 ceba tallada a trossos petits
- Sal i
- Pebre negre
7 racions
Elaboració
Barrejar els ous, la llet i la farina formant una pasta lleugerament liquida.
Afegir-a aquesta, els espinacs tallats en petits trossos, juntament amb la ceba també picada fina.
Condimentar al gust.
Fregir cullerades d'aquesta barreja i un cop fregida, escórrer, col · locar sobre paper de cuina i servir tot seguit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.