Seitons fets al forn
Categoria:
Salses
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de seitons
- 2 decilitres de vinagre de vi blanc
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- orenga
- alls els necessaris (en làmines)
- 3 cullerades de pa ratllat barrejat amb julivert i formatge d'ovella ratllat (que sigui curat)
- sal
- i oli aromatitzat al bitxo
4 racions
Elaboració
En una font refractària, posar les 4 cullerades d'oli.
Rentar i netejar les anxoves, eliminant l'espina central, posar-les en un bol i ruixar-les amb els 2 decilitres de vinagre, deixar macerar 5 minuts i treure-les del vinagre, col · locar a la font per forn amb l'oli en el fons, una al costat de altra, empolvorar cada capa amb all, orenga i la barreja preparada de formatge.
Salar al gust.
La superfície ha d'acabar amb la barreja de formatge.
Regar amb abundant oli aromatitzat amb bitxo i coure al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts.
Notes
Si no tens a mà l'oli aromatitzat, pots picar molt fi 1 bitxo i barrejar-la amb la barreja de pa ratllat i formatge
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8926 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.