Llenguado Saint Germain

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Llenguados a filets
  • 3 cebes
  • 200 Grs. de xampinyons
  • 2 carbassons
  • Una mica de pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • vi blanc
  • 2 decilitres de fumet de peix
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Tallar la ceba, el carbassó i els xampinyons nets en juliana o en rodanxes fines
Ofegar tot junt en una paella amb oli, fins que estigui tendre.
Retirar el possible oli sobrant i col · locar el sofregit en una safata de forn,
Condimentar els filets de llenguado amb una mica de sal i pebre i passar per pa ratllat molt lleugerament.
Col · locar sobre del sofregit, ruixar amb una mica d'oli d'oliva i vi blanc sec, mullar amb una mica de fumet de peix i coure al forn a 200 graus durant 10 minuts. Servir tot seguit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: