Canelons de Llagostins
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 400 grams de llagostins.
- 4 cullerades d'oli.
- 3 cullerades de farina.
- 5 cullerades de mantega.
- 250 grams de Llet.
- 250 grams d'oli i
- Sal
4 racions
Elaboració
Escalfa l'oli en una paella, amb sal i una cullerada d'aigua, fregeix els llagostins, retira del foc, reserva la salsa i els peles.
A part fes una salsa blanca espessa (la farem servir per cobrir el canelons), amb la mantega, la farina i la llet, afegeix 2 cullerades de la salsa de fregir els llagostins i sal al gust.
Incorpora els llagostins picats.
Omple els canelons, cobreix amb pasta i fregeix en abundant oli. Serveix calents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1115 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.