Canelons de bledes
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Canelons de bledes
- 18 plaques de canelons
- 400 grams de bledes bullides i picades fines.
- 25 grams de pinyons.
- 1 botifarró de ceba sense pell.
- 1 ceba petita picada.
- 2 cullerades d'extracte de tomàquet.
- Marduix i sal
- Ofega la ceba i afegeix la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i el marduix
- Manté a foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes.
- Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet.
- Empolvora amb formatge i gratina.
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba i afegeix la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i el marduix
Manté a foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes.
Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet.
Empolvora amb formatge i gratina.
Serveix ben calents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.