Canelons de bledes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Canelons de bledes
  • 18 plaques de canelons
  • 400 grams de bledes bullides i picades fines.
  • 25 grams de pinyons.
  • 1 botifarró de ceba sense pell.
  • 1 ceba petita picada.
  • 2 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • Marduix i sal
  • Ofega la ceba i afegeix la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i el marduix
  • Manté a foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes.
  • Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet.
  • Empolvora amb formatge i gratina.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba i afegeix la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i el marduix
Manté a foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes.
Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet.
Empolvora amb formatge i gratina.
Serveix ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: