Canelons de bledes (de règim)
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 1 quilo i mig de bledes
- 50 grams de formatge emmental ratllat
- 10 grams de margarina de règim
- 4 ous
- 3 escalunyes
- 2 gots de llet descremada
- Nou moscada
- Llorer en pols
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Neteja, pica i bull les bledes
Pica les escalunyes i ofega amb la margarina a foc lent
Afegeix els ous, batuts lleugerament amb una forquilla, la llet i les bledes i sense deixar de remenar afegeix nou moscada. llorer, sal i pebre
Un cop fora del foc incorpora el formatge Emmental i barreja bé amb una espàtula de fusta
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina
Salsa de ceba :
1 quilo de ceba tallada finíssima
80 grams de mantega
100 grams de formatge parmesà ratllat
8 cullerades de tomàquet concentrat
½ litre de Llet
1 cullerada de julivert picat
Sal i pebre
En un recipient de fons gruixut fon la mantega i ofega la ceba a foc molt suau, fins que estigui tova i comenci a daurar
Afegeix el tomàquet, el julivert, la llet, el formatge parmesà, la sal i el pebre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.