Tallarines amb fonoll

Ingredients

  • 4 peces de fonoll
  • 400 g de tallarines
  • 200 ml de nata
  • Sal
  • Pebre
  • 6 cullerades de formatge ratllat de la teva elecció

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en abundant aigua amb sal.
Neteja i talla el fonoll a rodanxes fines i cuina amb la crema, té que quedar al dente. Assaona amb sal i pebre.
Escorre les tallarines i afegeix al fonoll amb crema
Cou durant uns 5 minuts més a foc molt moderat.
Incorpora el formatge i si és necessari assaona una altra vegada
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: