Tallarines amb fonoll
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 peces de fonoll
- 400 g de tallarines
- 200 ml de nata
- Sal
- Pebre
- 6 cullerades de formatge ratllat de la teva elecció
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en abundant aigua amb sal.
Neteja i talla el fonoll a rodanxes fines i cuina amb la crema, té que quedar al dente. Assaona amb sal i pebre.
Escorre les tallarines i afegeix al fonoll amb crema
Cou durant uns 5 minuts més a foc molt moderat.
Incorpora el formatge i si és necessari assaona una altra vegada
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1771 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.