Canelons de llagostins i bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 500 grams de llagostins cuits.
  • 250 grams de bolets (rossinyols) picats.
  • 40 grams de mantega.
  • 1 ceba picada.
  • 1 copa de brandi.
  • 1 tassa de salsa beixamel espessa.

4 racions

Elaboració

Fregeix la ceba amb la mantega i quan estigui tova, afegeix els bolets, deixa saltejar durant 10 minuts.
Afegeix els llagostins, picats molt petits, el brandi, i flameja, deixa que redueixi.
Després, afegeix la salsa beixamel espessa i barreja bé.
Omple els canelons, cobreix amb la salsa beixamel feta amb brou de peix, empolvora amb formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: