Canelons de llagostins i bolets
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams de llagostins cuits.
- 250 grams de bolets (rossinyols) picats.
- 40 grams de mantega.
- 1 ceba picada.
- 1 copa de brandi.
- 1 tassa de salsa beixamel espessa.
4 racions
Elaboració
Fregeix la ceba amb la mantega i quan estigui tova, afegeix els bolets, deixa saltejar durant 10 minuts.
Afegeix els llagostins, picats molt petits, el brandi, i flameja, deixa que redueixi.
Després, afegeix la salsa beixamel espessa i barreja bé.
Omple els canelons, cobreix amb la salsa beixamel feta amb brou de peix, empolvora amb formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3426 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.