Canelons de Carxofes
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 8 carxofes tendres.
- 300 grams de formatge parmesà ratllat.
- 200 grams de pa ratllat.
- 4 ous.
- 1 fulla de menta.
- Llimona, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Peleu les carxofes deixant només la part més tendra, passar per aigua amb llimona, escórrer i coure.
Quan estiguin toves, escórrer i triturar a la batedora.
Batre els ous amb una forquilla, afegir les carxofes, el formatge parmesà, el pa ratllat i la menta picada molt fina, i salpebrar al gust.
En una paella, fregir lleugerament aquesta massa, fins que espesseixi una mica.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.