Canelons de Carxofes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 8 carxofes tendres.
  • 300 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 200 grams de pa ratllat.
  • 4 ous.
  • 1 fulla de menta.
  • Llimona, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Peleu les carxofes deixant només la part més tendra, passar per aigua amb llimona, escórrer i coure.
Quan estiguin toves, escórrer i triturar a la batedora.
Batre els ous amb una forquilla, afegir les carxofes, el formatge parmesà, el pa ratllat i la menta picada molt fina, i salpebrar al gust.
En una paella, fregir lleugerament aquesta massa, fins que espesseixi una mica.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1545 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: