Musclos al forn amb salsa de mostassa
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de musclos
- 1,5 dl de vi blanc sec
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1/2 pebrot vermell
- Oli d'oliva pel sofregit
- 3 branquetes de julivert de fulla plana
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 2 cullerades de pa ratllat
- Sal
- Pebre
Salsa de mostassa :
- 1 rovell d'ou
- 2 cullerades de mostassa de gra gruixut
- ½ dl d’oli de gira-sol
- 2 cullerades de suc de llimona
- 4 cullerades de suc dels musclos
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Neteja i desbarba els musclos, rebutja els musclos amb closques danyades o obertes.
col·loca els musclos i el vi en una cassola gran.
Tapa i cuina durant 4 minuts a foc alt.
sacsege l'olla de temps amb tems.
Separa els musclos del liquid de cocció.
Llença els musclos que no sagín obert i reserva el liquid de cocció.
Per la salsa:
Barrege el rovell d'ou i la mostassa, afegeix l’oli amb un ragolì fi perquè la salsa espessí lleugerament.
Afegeix el suc de llimona, el liquid reservat dels musclos i assaona al gust amb sal i pebre.
Escalfa el gratinador del forn a 220 graus.
Pica la ceba i l'all, i talla els pebrots picats a daus petits.
Sofregeix tot en una mica d'oli fins que estigui tot tendre.
Pica el julivert, barreja tot amb el formatge parmesà i el pa ratllat i assaona amb sal i pebre.
Retira dels musclos una mitja petxina.
Col loca les meitats dels musclos en un plat, estén la barreja preparada pel damunt de cada musclo i gratina sota el grill del forn durant uns 4 minuts.
Serveix amb la salsa de mostassa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.