Canelons de Nous i Panses
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams de nous ben pelades.
- 200 grams de mató.
- 100 grams de panses de Corint.
- 100 grams de formatge parmesà ratllat.
- 2 tasses de beixamel espessa.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Barreja en fred, amb l'ajuda d'una forquilla, les nous, les panses, el mató i el formatge parmesà.
Afegeix la salsa beixamel espessa i salpebra al gust.
Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa d'api i gratina al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1011 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.