Canelons de Llagosta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1/2 quilo de llagosta bullida i picada.
  • 20 grams de molla de pa.
  • 1 tasseta de llet.
  • 30 grams de mantega.
  • 125 cc de crema de llet.
  • 1 cullerada d'extracte de tomàquet.
  • 1 cullerada de ceba picada.
  • Romero a pols.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba amb la mantega, afegeix la llagosta i la molla de pa, mullada en llet i escorreguda.
Afegeix l'extracte de tomàquet, una mica de romaní en pols i la crema de llet.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: