Canelons d'espinacs i Mató

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 400 grams d'espinacs bullits escorreguts i picats
  • 500 grams de mató
  • 150 grams de formatge parmesà ratllat
  • 100 grams de nata
  • 50 grams de mantega
  • 2 ous
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega els espinacs amb la mantega
Afegeix, sense deixar de remenar, amb una cullera de fusta, el mató, els ous lleugerament batuts, la nata i el formatge parmesà.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de xampinyons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: