Pebrots al Forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de barreja d'arròs salvatge
- Una mica de sal
- 3 pebrots (vermells)
- 3 (grocs)
- 1 ramat de Julivert
- ½ tija d’api
- 1 porro
- 3 cullerades de mantega (o 4 i una mica per grassa la forma)
- 2 cullerades de farina
- 250 ml de brou vegetal
- 250 ml de llet
- 1 o 2 cullerades de mostassa
- Pebre
- Sucre
- Suc de llimona
- 250 g de pèsols
- 150 g de formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Cou l'arròs en aigua i sal d'acord amb les especificacions del paquet.
Talla a la meitat els pebrots longitudinalment, renta i treu les llavors, pica el julivert, renta el porro i l’api i talla a rodanxes fines.
Escalfa 2 cullerades de mantega en una paella, afegeix la farina, porta a ebullició i remena durant 2 minuts, agrega el brou i la llet, cou sense deixar de remenar, assaona amb la mostassa, el pebre, la sal, un pessic de sucre, i suc de llimona
Pre escalfa el forn a 180 graus, i grassa la forma amb mantega
Sofregeix totes les verdures, menys els pebrots, amb la resta de mantega (1 o 2 cullerades), durant 5 minuts i assaona al gust
Barreja amb l’arròs 2 cullerades de julivert i salsa de mostassa
Omple amb la barreja els pebrots preparats i col•loca a la forma per al forn
Distribueix el formatge per sobre dels pebrots i aboca 1 decilitre d’aigua a la forma
Cou els pebrots en el forn aproximadament uns 30 minuts
Serveix el plat empolvorat amb julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2307 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.