Ous amb Pèsols
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous
- 3 grans d'all
- 1 pebrot de romesco
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 culleradeta de farina
- 1/2 quilo de pèsols
- 1 pastilla de brou
- 2 porros
- 4 cullerades d'Oli
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Prepara un brou, dissolent la pastilla de brou en 1/2 litre d'aigua.
Talla per la meitat el pebrot de romesco, treu les llavors i remulla en aigua tèbia durant una 1/2 hora.
En una cassola de fang posa l'oli, fregeix els alls sencers i pelats i el pebrot de romesco ben escorregut
Frega el fons de la cassola amb el pebrot per agafar sabor. Retira tot i reserve els alls
En el mateix oli, ofega els porros. Abans que es daurin posa el julivert picat, els pèsols i la farina, remou i afegeix el brou i els alls picats.
Cou tot el conjunt fins que vegis que els pèsols ja estan tendres, llavors disposa 4 cassoles individuals i reparteix els pèsols. Trenca, amb conte 2 ous en cada cassola, assaona amb una mica de sal i pebre i tot seguit introdueix les cassoles al forn prèviament escalfat a 180 graus i cou fins que la clara estigui quallada.
Serveix el plat ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3908 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.