Ous amb Pèsols

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 ous
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot de romesco
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 culleradeta de farina
  • 1/2 quilo de pèsols
  • 1 pastilla de brou
  • 2 porros
  • 4 cullerades d'Oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Prepara un brou, dissolent la pastilla de brou en 1/2 litre d'aigua.
Talla per la meitat el pebrot de romesco, treu les llavors i remulla en aigua tèbia durant una 1/2 hora.
En una cassola de fang posa l'oli, fregeix els alls sencers i pelats i el pebrot de romesco ben escorregut
Frega el fons de la cassola amb el pebrot per agafar sabor. Retira tot i reserve els alls
En el mateix oli, ofega els porros. Abans que es daurin posa el julivert picat, els pèsols i la farina, remou i afegeix el brou i els alls picats.
Cou tot el conjunt fins que vegis que els pèsols ja estan tendres, llavors disposa 4 cassoles individuals i reparteix els pèsols. Trenca, amb conte 2 ous en cada cassola, assaona amb una mica de sal i pebre i tot seguit introdueix les cassoles al forn prèviament escalfat a 180 graus i cou fins que la clara estigui quallada.
Serveix el plat ben calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: