Canelons de Pastanagues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 250 grams de pastanagues.
  • 250 grams de salsitxa sense pell.
  • 25 grams de mantega.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Bull les pastanagues i passa-les pel passapuré.
En una cassola, ofega les pastanagues amb la mantega durant 6 minuts.
Afegeix la salsitxa i fregeix bé fins que quedi esmicolada.
Afegeix el formatge parmesà i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
A tots els amics del Fòrum:

Amb aquesta recepte finalitzo la serie de receptes de canelons del meu arxiu, espero que us hagin agradat i pugueu degusta alguna d'aquestes receptes.
Amb una forta abraçada per tots.

Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: