Canelons de Pastanagues
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 250 grams de pastanagues.
- 250 grams de salsitxa sense pell.
- 25 grams de mantega.
- 50 grams de formatge parmesà ratllat.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Bull les pastanagues i passa-les pel passapuré.
En una cassola, ofega les pastanagues amb la mantega durant 6 minuts.
Afegeix la salsitxa i fregeix bé fins que quedi esmicolada.
Afegeix el formatge parmesà i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1725 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.