Patates gratinades amb porros i bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates farinoses, tallades a llesques d'aproximadament 5 mm
- 300 g de porros, tallats per la meitat al llarg, i en rodes fines
- 20 g de fongs ceps secs
- 120 g de Gruyère, ratllat gruixut
- 1 culleradeta de sal
- 2 dl de crema
- Un pessic de nou moscada
- ½ culleradeta de sal
- Un pessic de pebre
4 racions
Elaboració
Col•loca les patates tallades a rodanxes al damunt duna safata ben greixada, barreja amb els porros, els xampinyons i la meitat del formatge
Assaona la crema al gust i ruixa per sobre del preparat i al damunt posa la resta de formatge ratllat
Preescalfa el forn a 180 graus i gratina al mig del forn durant 1 hora
Els bolets secs no és necessari posar los amb remull i és pican a trossets petits
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.