Estofat Vegetaria amb Bolets i Patates
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de patates
- Mixt cogombre
- 400 g de xampinyons, petits o fongs del temps
- 1 manat de cebes verdes
- 2 cullerades de mantega
- ¼ de litre de brou de verdures
- ½ manat d'herbes (anet, julivert, borratja)
- 125 g de crema fresca
- Sal i pebre
- Comí en pols
4 racions
Elaboració
Pela, renta i talla a daus de 2 cm les patates.
Pela el cogombre, talla per la meitat longitudinalment, treu les llavors i talla el cogombre transversalment en rodanxes d'1 cm de gruix.
Neteja els xampinyons i talla els extrems de les tiges, talla els bolets grans a meitats i deixa els petits sencers.
Renta les cebes tendres, treu les arrels i elimina les fulles mortes, talla al llarg i pica en trossos d'1 a 2 cm.
Fon la mantega en una cassola, afegeix les patates i fregeix durant 2 minuts, grega els xampinyons i cuina durant 1 minut, afegeix la ceba i el cogombre i fregeix breument, afegeix el brou vegetal, redueix el foc i cuina, tapat, de 15 a 20 minuts o fins que les patates estiguin cuites
Esbandeix les herbes, agita per què s’assequin i pica finament.
Afegeix la crema fresca i les herbes aromàtiques a l'estofat, assaona al gust, amb sal, pebre, comí i pebre vermell. Cuina tot junt, uns instant, perquè es barregin totes les aromes.
Notes
En comptes de xampinyons es poden usar bolets del temps o secs
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2649 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.