Cols de Brussel•les cuites al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de cols de Brusselles
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de pebre mòlt gruixut
- 60 g de nous
- 40 g Sbrinz
4 racions
Elaboració
Prees calfa el forn a 220 graus.
Netege les cols de Brussel•les i talla per la meitat.
En un bol barreja: 4 cullerades d'oli d'oliva, 1 culleradeta de sal i 1/2 culleradeta de pebre mòlt gruixut.
Col•loca les cols de brucel•les en el bol, i barreja bé.
Distribueix les verdures en una safata per enfornar sobre paper d’enfornar.
Cou al forn durant uns 15-20 minuts, cou fins que els brots són de color marró i una mica cruixents, gira dues vegades.
Pica aproximadament 60 g de nous, i sofregeix en una paella antiadherent sense greix.
Talla finament amb un pelador de patates 40 g Sbrinz.
Barreja les cols de Brussel•les amb les nous i escampa Sbrinz pel damunt.
Serveix amb conserva de nabius.
Notes
Aquest mateix plat es pot fer en una paella, en comptes del forn
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9099 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.