Cuixa de Porc Senglar cuinada a baixa temperatura
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 cuixa de porc senglar
- 400 ml de salsa de senglar
- 200 ml de salsa de tomàquet (fet a casa o de llauna)
- 250 ml de vi negre.
- 1 cullerada de pasta de tomàquet
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 2 grans d'all
- 8 baies de ginebre,
- 8 baies de pebre de Jamaica
- 2 fulles de llorer
- 15 grans de pebre
- sal, pebre, pebre vermell i Farigola
- 1 branca d'api
- Oli per fregir
- espasant fosc per lliga la salsa (pots usar farina torrada ben fosqueta)
10 racions
Elaboració
Neteja tota la verdura, però deixalla sencera
Escalfa el forn a 100 ° C.
Escalfa oli en una cassola de ferro fos, i fregeix per tots els costats la cuixa de senglar
Agrega les verdures i les espècies i cuina una mica.
Afegeix, l’extracta de tomàquet i aboca la meitat del vi, deixa bullir tot junt fins que el vi quedi completament evaporat.
Mentrestant, assaona abundantment la cuixa amb sal, pebre i pebre vermell acabat de moldre.
Afegeix la resta del líquid i tapa.
Col•loca la cassola coberta, al forn, cuina per 5 a 7 hores a 120 graus, segons la mida de la cuixa de senglar. Encara que passi més de tems, no perjudica en absolut.
Passa la salsa per un colador, deixa coure i es pot espessir amb una mica de farina ben torradeta, si és necessari.
També li va molt bé, si agregues algunes prunes al guisat.
Aquest rostit es pot servir a talls freds, per exemple amb una salsa de mostassa de figues.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3957 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.