Plat de patates amb bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g xampinyons
- 500 g de patates farinoses
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 1 pebrot vermell
- 1 tassa de crema
- Romero
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
- 2 cullerades de pa ratllat
- Julivert
4 racions
Elaboració
Talla les patates en cubs que no siguin massa grossos i fregeix en oli d'oliva.
Passats de 7 a 10 minuts afegeix, els xampinyons, nets i tallats a meitats (depèn de la mida), junt amb la ceba picada i el pebrot vermell tallat en tires estretes, i segueix ofegant durant 5 minuts més, ara agrega el romaní, el pebre la sal i el pa ratllat.
Aboca la crema i cuina a foc lent durant uns 5 minuts més, sense deixar de remena ocasionalment.
Afegeix els alls premsats, escampa pel damunt el julivert picat ben fi, i serveix de seguida.
Aquest plat fes-lo amb bolets blancs, que és més bonic el color, que amb bolets marrons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1207 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.