Plat de patates amb bolets

Ingredients

  • 300 g xampinyons
  • 500 g de patates farinoses
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • 1 pebrot vermell
  • 1 tassa de crema
  • Romero
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Talla les patates en cubs que no siguin massa grossos i fregeix en oli d'oliva.
Passats de 7 a 10 minuts afegeix, els xampinyons, nets i tallats a meitats (depèn de la mida), junt amb la ceba picada i el pebrot vermell tallat en tires estretes, i segueix ofegant durant 5 minuts més, ara agrega el romaní, el pebre la sal i el pa ratllat.
Aboca la crema i cuina a foc lent durant uns 5 minuts més, sense deixar de remena ocasionalment.
Afegeix els alls premsats, escampa pel damunt el julivert picat ben fi, i serveix de seguida.
Aquest plat fes-lo amb bolets blancs, que és més bonic el color, que amb bolets marrons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1207 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: