La meva versió de tallarines a la carbonara
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g tallarines
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 120 g de cansalada fumada, picada
- 2 grans d'all, finament picats
- 30 g escalunyes, picades
- 120 ml de vi blanc sec
- 120 ml de brou de pollastre
- 2 cullerades de crema fresca o nata
- 2 ous grans
- 60 g de parmesà ratllat fi
- 60 grams de Pecorino ratllat fi
- 150 g de pèsols cuits
- 250 g de tomàquets (tallats per la meitat, escampa-hi una mica d'oli, assaonar amb sal i pebre i rosteix en una graella a 180 graus durant 30 minuts)
- 50 g de pernil, tallat en tires molt fines
- 8 llesques de cansalada, fregida molt cruixent
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en aigua bullent, amb sal, fins que estiguin al dente, escorre i reserva 240 ml d'aigua de la pasta.
Barreja la pasta cuita amb 2 cullerades d'oli d'oliva i reserva.
Mescla els ous i el formatge en un petit bol.
Escalfa la paella a foc mitjà, afegeix l'oli i la cansalada, fregeix 2 minuts, remenant sovint. Agrega l'all i cuina, remenant durant uns 4 minuts.
Afegeix el vi blanc i deixa reduir, gairebé per complet.
Agrega el brou de pollastre i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema fresca o crema i l'aigua de la pasta reservada.
Posa els fideus, els pèsols i els tomàquets rostits a la cassola, retira del foc i barreja amb la barreja d'ou i formatge, i el pernil a tires.
Assaona amb sal i pebre, adorna amb la cansalada cruixent pel damunt i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.