Postra de llet i coco per al Diumenge
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Serveix en 4 bols d’un contingut d'1,5 dl
- 5 dl de llet
- 40 g de coco ratllat
- 60 g de farina
- 80 g de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 cullerada de mantega
- Festucs per decorar
4 racions
Elaboració
Posa en un cassó, la llet, el coco, la farina, el sucre i el sucre de vainilla, bat el conjunt amb un batedor de varetes i porta a ebullició remenant constantment
Afegeix la mantega, i deixa que es fongui.
Quan hagi espessit, retira i reparteix en 4 bols, cobreix amb paper film i deixa refredar.
Un cop fret posa a la nevera, fins a l’ora de servir
Abans de servir, adorna amb festucs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.