Pesto de carabassó
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 80 g de cansalada tallada en glaçons
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 escalunya tallada en trossos
- 1 gra d'all tallat a la meitat
- 200 g de carabassó en trossos
- 2 manats d'alfàbrega
- ¾ de culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 50 g de formatge Sbrinz ratllat
- 3 cullerades d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Fregeix la cansalada sense oli, fins que estigui cruixent, retira, i deixa de banda.
Deixa que l'oli s'escalfi en la mateixa paella.
Ofega l’escalunya, l'all i el carabassó durant uns 5 minuts, refreda una mica, afegeix l’alfàbrega, la sal i el pebre, i tritura fins a obtenir un puré ben fi, agrega el formatge i l'oli a la barreja i mescla bé tot el conjunt.
Agrega la cansalada i barreja bé amb el pesto preparat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.