Pesto de carabassó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 80 g de cansalada tallada en glaçons
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 escalunya tallada en trossos
  • 1 gra d'all tallat a la meitat
  • 200 g de carabassó en trossos
  • 2 manats d'alfàbrega
  • ¾ de culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 50 g de formatge Sbrinz ratllat
  • 3 cullerades d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Fregeix la cansalada sense oli, fins que estigui cruixent, retira, i deixa de banda.
Deixa que l'oli s'escalfi en la mateixa paella.
Ofega l’escalunya, l'all i el carabassó durant uns 5 minuts, refreda una mica, afegeix l’alfàbrega, la sal i el pebre, i tritura fins a obtenir un puré ben fi, agrega el formatge i l'oli a la barreja i mescla bé tot el conjunt.
Agrega la cansalada i barreja bé amb el pesto preparat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: