Pastís de carn i carabassa amb salsa de curri
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per una forma a 1 litre.
- 150 g de carabassa, per exemple Hokkaido (pes net)
- 1 manat de cibulet
- 1 cullerada d'oli
- 500 g de carn picada
- 1 ou
- 3 cullerades de pa ratllat
- Pebre
- 1 culleradeta de sal
- 2 dl de crema
- 1 cullerada de curri
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Ratlla la carabassa amb el ratllador de Rösti.
Pica ben fi el cibulet.
Greixa la forma amb oli
Barreja la carabassa, el cibulet, la carn picada, l'ou i el pa ratllat i pasta bé.
Assaona amb sal i pebre.
Dona a la massa, la forma d'un pa i col·loca en el motlle.
Cou al forn durant uns 50 minuts.
Mentrestant barreja bé la crema amb el curri.
Cuina a foc lent fins que la salsa espesseixi lleugerament.
Condimenta amb sal.
Serveixi la salsa de curri amb el pastís de carn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.