Daus de llet fregida
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Don aproximadament 24 peces, d'una forma rectangular de 21 × 31 cm:
- 1 taronja
- 1,5 l de llet
- 1 pal de canyella
- 200 g de midó de blat de moro (Maizena)
- 300 g de sucre
- 1 l d'oli per fregir
- 3 cullerades de farina
- 1 ou
- 4 cullerades de sucre glacé
- 2 cullerades de canyella
24 racions
Elaboració
Folre la forma amb paper d'enfornar.
Ratlla la pell de la taronja ben fina
Calenta breument 2/3 de llet, amb la canyella i la ratlladura de taronja.
Treu el cassó del foc i deixa aromatitzar al voltant d'1 hora, seguidament, tamisa.
Barreja bé, la resta de la llet, amb la maizena i el sucre
Barreja amb la llet aromatitzada i bull tot remenant fins que espessa la crema.
Omple la barreja en el motlle i refreda aproximadament unes 2 hores en un lloc fresc fins que endureixi.
Aboca la massa de llet, en un tauler.
Talla en cubs d'aproximadament 5 cm.
Escalfa l’oli a la fregidora o en una paella fonda a 160 graus.
Posa la farina i l'ou per separat en plats fondos.
Bat l'ou.
Barreja el sucre en pols i la canyella.
Passa els cubs de llet, primer en farina, i després en ou. Fregeix durant 2 a 3 minuts, fins que estiguin ben daurats, separa i deixa escorre sobre paper de cuina.
Passa els daus de llet fregida, encara calents en sucre amb canyella i serveix calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.