Cols de Brussel·les amb castanyes i pollastre, al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre, separa la part superior i la inferior
  • 1 manat de farigola
  • Sal, pebre, i nou moscada acabada de ratllar
  • 250 grams d'escalunyes a meitats
  • 450 grams de cols de Brussel·les
  • 450 grams de castanyes cuites
  • 100 grams de cansalada fumada, tallada a tires fines
  • 4 cullerades d'oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Cuina les cols de Brussel·les en aigua bullent, amb sal, durant 4 minuts, esbandeix amb aigua freda, i escorre bé
Frega el pollastre amb sal i pebre i posa en una safata de forn.
Col·loca les cols de Brussel·les i les cebetes uniformement a la safata, distribueix les branquetes de farigola entre la verdura i el pollastre
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada, escampa-hi l'oli d'oliva pel damunt.
Enforna, al forn preescalfat 200 graus, i cuina durant 50 min.
Afegeix la cansalada i les castanyes per sobre i finalitza la cocció 10 minuts més a 220 graus.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: