Cols de Brussel·les amb castanyes i pollastre, al forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre, separa la part superior i la inferior
- 1 manat de farigola
- Sal, pebre, i nou moscada acabada de ratllar
- 250 grams d'escalunyes a meitats
- 450 grams de cols de Brussel·les
- 450 grams de castanyes cuites
- 100 grams de cansalada fumada, tallada a tires fines
- 4 cullerades d'oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Cuina les cols de Brussel·les en aigua bullent, amb sal, durant 4 minuts, esbandeix amb aigua freda, i escorre bé
Frega el pollastre amb sal i pebre i posa en una safata de forn.
Col·loca les cols de Brussel·les i les cebetes uniformement a la safata, distribueix les branquetes de farigola entre la verdura i el pollastre
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada, escampa-hi l'oli d'oliva pel damunt.
Enforna, al forn preescalfat 200 graus, i cuina durant 50 min.
Afegeix la cansalada i les castanyes per sobre i finalitza la cocció 10 minuts més a 220 graus.
Serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2805 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.