Cassola de cebes tendres

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de patates petites
  • 2 manats de cebes tendres
  • 300 grams de tomàquets xerri
  • 350 grams de pernil dolç talls gruixuts o restes
  • 150 grams de iogurt
  • 200 grams de crema batuda
  • 4 Ous
  • 100 grams de rodanxes de formatge Gruyère o Gouda
  • Sal, pebre

4 racions

Elaboració

Cou i pela les patates.
Esbandeix les cebes tendres, escorre i talla en trossos de 3 cm de llarg.
Col·loca les patates i les cebes en una safata de forn greixada.
Renta, els tomàquets xerri, asseca, talla per la meitat i treu les tiges Posa les rodanxes de pernil, tallades a daus o amb trossos, i els tomàquets, en la safata per al forn ben greixada.
Bat el iogurt amb la nata i els ous, i assaona amb sal i pebre. Escampa la barreja pel damunt de la safata.
Talla el formatge a tires i escampa per sobre
Col·loca la safata, al terç inferior del forn preescalfat, i gratina a 200 graus durant uns 25 minuts o fins que la barreja d’ou qualli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: