Cassola de cebes tendres
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de patates petites
- 2 manats de cebes tendres
- 300 grams de tomàquets xerri
- 350 grams de pernil dolç talls gruixuts o restes
- 150 grams de iogurt
- 200 grams de crema batuda
- 4 Ous
- 100 grams de rodanxes de formatge Gruyère o Gouda
- Sal, pebre
4 racions
Elaboració
Cou i pela les patates.
Esbandeix les cebes tendres, escorre i talla en trossos de 3 cm de llarg.
Col·loca les patates i les cebes en una safata de forn greixada.
Renta, els tomàquets xerri, asseca, talla per la meitat i treu les tiges Posa les rodanxes de pernil, tallades a daus o amb trossos, i els tomàquets, en la safata per al forn ben greixada.
Bat el iogurt amb la nata i els ous, i assaona amb sal i pebre. Escampa la barreja pel damunt de la safata.
Talla el formatge a tires i escampa per sobre
Col·loca la safata, al terç inferior del forn preescalfat, i gratina a 200 graus durant uns 25 minuts o fins que la barreja d’ou qualli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.