Bolets a la crema agra
Ingredients
- 500 grams de bolets barrejats
- 1 ceba
- 3 cullerades de mantega
- 4 cullerades de pa ratllat
- Sal i pebre
- 1 tassa de crema agra
- 1 dl de Vi blanc sec
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
Neteja els xampinyons i talla a trossos.
Pica la ceba finament a daus.
Fon la mantega en una paella grossa i sofregeix la ceba fins que rossegi.
Agrega els xampinyons i cuina uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Escampa el pa ratllat pers sobre i barreja bé.
Salpebre els bolets i desglaça amb el vi blanc, deixa que bulli i redueixi una mica.
Treu la paella del foc i afegeix la crema agra.
Assaona un altre cop si és necessari, escampa el julivert pel damunt i serveix de seguida acompanyats de un arròs
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.