Pizza di patate

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g di prosciutto cotto
  • 1 kg di patate
  • 2 Cucchiai di prezzemolo tritato
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 5 cl d'olio extravergine di oliva
  • 70 g di pane grattugiato
  • 2 uova
  • 5 tuorli d'uovo
  • 8 cl di latte intero
  • sale e pepe q.b.
  • noce moscata q.b.

6 racions

Elaboració

Fate bollire le patate in acqua salata, mettendole a freddo. Una volta cotte, scolatele e sbucciatele da calde, quindi schiacciatele immediatamente con lo schiacciapatate. Alla purea così ottenuta unite il prosciutto, il prezzemolo, il parmigiano, le uova e il latte. Insaporite con un pizzico di sale, una spolverata di pepe e una di noce moscata grattugiata al momento.

Ungete una tortiera a bordi alti (dal diametro di 30 cm) e cospargetela di pan grattato.

Mettete l’impasto di patate nella tortiera, distribuitelo uniformemente e livettalo con una spatola.

Cospargete il composto con il restante pane grattugiato e mettete in forno già caldo a 200°C.

Togliete dal forno la ‘pizza’ quando sulla superficie si sarà formata una crosticina dorata e ben gratinata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: