Cassola de patates amb bolets
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 60 grams de mantega
- 2 cebes petites
- 1 kg de patates
- 600 ml de verdures calent
- 2 grans d'all picats
- 100 g de formatge parmesà ratllat fresc
- Nou moscada, acabada de moldre
- Sal i pebre
- Vi blanc al gust
- 6 bolets frescos
- 1 cullerada de mantega
- 2 branquetes de farigola
4 racions
Elaboració
Fon la mantega en una cassola.
Pela les cebes i talla a daus molt petits, salteja amb la mantega.
Pela les patates i talla a daus petits, afegeix els cubs de patata i salteja tot junt.
Agrega un poc de brou de verdures i deixa coure a foc lent, remenant de tant en tant.
Afegeix l'all i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Deixa bullir a foc lent, abocant una mica de brou quan sigui necessari, fins que les patates estiguin cuites.
Agrega la meitat de formatge parmesà i assaboreix amb el vi.
Neteja els fongs i talla a llesques, salta'ls en la mantega.
Presenta els bolets amb el risotto de patates en els plats, empolvora amb la resta de formatge i serveix adornat amb farigola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2101 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.