Filets Russos amb rave picant

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 2 dents d'all
  • Oli
  • ½ kg de carn mòlta magra
  • 1 ou
  • ½ manat de julivert
  • 2 cullerades de rave picant
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament les escalunyes i els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i ofega l'escalunya i els alls.
Posa la carn picada en un bol i agrega l'all i l'escalunya fregida, l'ou, el julivert i el rave picant, barreja bé i condimenta, vigorosament al gust, amb la sal i el pebre.
Amb la massa forma i aplana, filets Russos, més o menys de la mateixa mida, i fregeix en una paella amb oli.
Els filets Russos han de tenir una bonica escorça.
Serveix amb patates fregides i una petita amanida, per un lleuger dinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: