Filets Russos amb rave picant
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 2 dents d'all
- Oli
- ½ kg de carn mòlta magra
- 1 ou
- ½ manat de julivert
- 2 cullerades de rave picant
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Pela i pica finament les escalunyes i els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i ofega l'escalunya i els alls.
Posa la carn picada en un bol i agrega l'all i l'escalunya fregida, l'ou, el julivert i el rave picant, barreja bé i condimenta, vigorosament al gust, amb la sal i el pebre.
Amb la massa forma i aplana, filets Russos, més o menys de la mateixa mida, i fregeix en una paella amb oli.
Els filets Russos han de tenir una bonica escorça.
Serveix amb patates fregides i una petita amanida, per un lleuger dinar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.