Mandonguilles planes amb salsa de parmesà
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de carn picada
- 200 grams de carn de salsitxa
- 3 cebes tendres
- 8 branquetes de farigola
- Sal i pebre
- Farina per girar
- 4 cullerades d'oli
Salsa:
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de farina
- 1 dl i ½ de vi blanc
- 1 dl de brou vegetal
- 2 dl de nata líquida
- 2 cullerades de mostassa, de gra gruixut
- 100 g de formatge parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Posa la carn picada i la carn de salsitxa en un bol.
Pica finament 1 ceba, i afegeix al bol.
Agrega la meitat de fulles de farigola.
Pasta bé tots els ingredients i assaona amb sal i pebre.
Col·loca la farina en un bol.
A partir de la barreja de carn mòlta, forma 8 mandonguilles planes, pas ales per farina.
Escalfa una mica d'oli en una paella antiadherent.
Fregeix les mandonguilles, banda i banda fins que estiguin daurades i reserva.
Salsa:
Pica finament la resta de cebes i l'all.
Separa les fulles de farigola de les tiges.
Escalfa la resta de l'oli a la paella, enrosseix la ceba l'all i les fulles de farigola
Espolsa la farina per sobre i fregeix uns instants.
Aboca el vi i deixa bullir.
Agrega el brou i la crema i cuina a foc lent uns 10 minuts.
Barreja la mostassa i el formatge parmesà amb la salsa.
Assaona amb sal i pebre i afegeix les mandonguilles a la salsa, deixa que s'escalfi el conjunt uns 10 minuts i serveix de seguida amb arròs i verdures.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.