Ous amb gots al forn
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 4 gots per forn, d'aproximadament 3 dl
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 6 cebes tendres amb el verd
- 300 grams de pèsols congelats
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada de menta, finament picada
- 1 culleradeta de oelek sambal
- 8 ous frescos
- Sal i una mica de pebre
4 racions
Elaboració
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Salta les cebes i els pèsols durant 2 minuts.
Retira del foc i agrega la menta i el oelek sambal, barreja bé.
Reparteix la barreja en els gots.
Trenca 2 ous i deixa'ls relliscar a cada got, sobre les verdures.
Salpebre al gust.
Col·loca els gots en el centre del forn preescalfat a 180 graus i cuina durant 15 minuts.
Serveix amb 6 llesques de pa torrat o 150 grams de pa de la teva elecció.
En comptes de gots, pots fer servir cassoletes de fang individuals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.