Ous amb gots al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per 4 gots per forn, d'aproximadament 3 dl
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 6 cebes tendres amb el verd
  • 300 grams de pèsols congelats
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 cullerada de menta, finament picada
  • 1 culleradeta de oelek sambal
  • 8 ous frescos
  • Sal i una mica de pebre

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Salta les cebes i els pèsols durant 2 minuts.
Retira del foc i agrega la menta i el oelek sambal, barreja bé.
Reparteix la barreja en els gots.
Trenca 2 ous i deixa'ls relliscar a cada got, sobre les verdures.
Salpebre al gust.
Col·loca els gots en el centre del forn preescalfat a 180 graus i cuina durant 15 minuts.
Serveix amb 6 llesques de pa torrat o 150 grams de pa de la teva elecció.
En comptes de gots, pots fer servir cassoletes de fang individuals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Quina recepta més senzilla i més vistosa Joan.

Ho provaré de fer a casa.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: