Rotlle de carn picada amb espinacs
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 quilo de carn picada de porc
- 1/2 quilo de carn picada de vedella
- 35 cl de brandy
- 2 ous
- 75 grams de pernil picat
- Ceba fregida ben torradeta
- Espinacs cuits
- Un polsim de pebre blanc
- 1/2 sobre de sopa de xampinyons liofilitzada
4 racions
Elaboració
Es barregen les carns i es van afegint els ous d'un en un, pastant tot.
S'afegeix el brandy, el pernil picat, el pebre i el ½ sobre de sopa de xampinyons, i és barreja bé fins a formar una massa.
Aplana la massa i estén pel damunt els espinacs i la ceba
Es posa en un motlle o en paper d'alumini, fent un rotllo, ben premsat, es posa al forn a 180 graus durant una hora aproximadament, fins que estigui fet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2502 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.