Rotlle de carn picada amb espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 quilo de carn picada de porc
  • 1/2 quilo de carn picada de vedella
  • 35 cl de brandy
  • 2 ous
  • 75 grams de pernil picat
  • Ceba fregida ben torradeta
  • Espinacs cuits
  • Un polsim de pebre blanc
  • 1/2 sobre de sopa de xampinyons liofilitzada

4 racions

Elaboració

Es barregen les carns i es van afegint els ous d'un en un, pastant tot.
S'afegeix el brandy, el pernil picat, el pebre i el ½ sobre de sopa de xampinyons, i és barreja bé fins a formar una massa.
Aplana la massa i estén pel damunt els espinacs i la ceba
Es posa en un motlle o en paper d'alumini, fent un rotllo, ben premsat, es posa al forn a 180 graus durant una hora aproximadament, fins que estigui fet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Rotlle de carn picada amb espinacs
Al company que diu que li falta informació o que és inexacta.
Especifiquem amb més detall a què et refereixes.
Amb una forta abraçada
joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: