Boles de carn picada, picants
Categoria:
Carns
Recepta per vaporera
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carn picada
- 1 ceba tendra, picada
- 2 cullerades de vinagre
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- ½ cullerada de pebre de caiena
- 2 xilis picats ben petits
- 1 cullerada de mantega clarificada
4 racions
Elaboració
Assaona la carn picada amb el vinagre, el pebre vermell, el pebre de caiena, el xili, la sal i el pebre.
Forma boles d'una mida aproximada, d'una anou.
Col·loca les boles en una safata foradada i cuina al vapor a una temperatura de 100 graus durant 10 minuts.
Retira i col·loca les boles sobre una tovallola de paper absorbent de cuina.
Un cop seques, fregeix breument o fins que prenguin un bonic color daurat, en la mantega clarificada.
Serveix amb una bona amanida verda i una bagueta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1898 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.