Sopa de porro amb carn picada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de carn picada (mixta)
  • 2 porros (uns 600 grams)
  • 150 grams de crema fresca
  • 200 grams de formatge crema (crema doble)
  • 200 grams de formatge per fondre
  • Caldo 1,5 l de brou instantani
  • Una mica de sal
  • Un mica de pebre
  • Una mica de pebre vermell
  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'oli

4 racions

Elaboració

Renta el porro, neteja i talla en anells prims.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Posa l'oli en una cassola gran, i enrosseix la seva
Afegeix la carn picada i salta fins que quedi solta.
Afegeix el porro, salta el conjunt i assaona, amb sal, pebre i el pebre vermell.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Agrega la crema fresca, el formatge fresc el formatge per fondre i remena bé
Cuina la sopa a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Bes amb compte, la sopa, no ha de coure, a foc molt fort, sempre a foc molt suau, en cas contrari pot arribar a formar flocs.


Recepta de cuina de Sopa de porro amb carn picada
Recepta de cuina de Sopa de porro amb carn picada

Sopa de Porro amb carn picada

Foto de Karla Muray

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: