Carn picada amb xucrut i puré de patata
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de puré de patata
- 2 pebrots, vermells
- 2 cebes
- 1 llauna de xucrut, (850 ml)
- 400 g de carn picada, barrejada
- 2 cullerades d'oli
- 1 tassa de crema agra
- 100 ml de llet
- Sal i pebre molt
- Si t'agrada alguna herba aromàtica.
- 150 grams de formatge ratllat (per exemple, formatge de muntanya)
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla els pebrots en meitats, neteja, renta, asseca i talla els pebrots a trossos, aproximadament d'un centímetre.
Pela les cebes i talla a rodelles fines.
Escorre la xucrut i prem bé.
Fregeix la carn picada, en petites porcions perquè no perdi el suc, per tots els costats, en oli ben calent.
Afegeix els pebrots i les cebes.
Posa a punt el puré i col·loca al fons, d'una safata per, enforna.
Reparteix la carn pel damunt del puré.
Barreja l'herba aromàtica, i la crema agra amb la llet, amaneix amb sal i pebre, aboca per sobre de la carn, i salpebra, de nou, si és necessari.
Escampa pel damunt una bona capa de formatge molt i cou al forn preescalfat, durant uns 20 a 30 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1380 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.