Carn picada amb xucrut i puré de patata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patata
  • 2 pebrots, vermells
  • 2 cebes
  • 1 llauna de xucrut, (850 ml)
  • 400 g de carn picada, barrejada
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 tassa de crema agra
  • 100 ml de llet
  • Sal i pebre molt
  • Si t'agrada alguna herba aromàtica.
  • 150 grams de formatge ratllat (per exemple, formatge de muntanya)

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla els pebrots en meitats, neteja, renta, asseca i talla els pebrots a trossos, aproximadament d'un centímetre.
Pela les cebes i talla a rodelles fines.
Escorre la xucrut i prem bé.
Fregeix la carn picada, en petites porcions perquè no perdi el suc, per tots els costats, en oli ben calent.
Afegeix els pebrots i les cebes.
Posa a punt el puré i col·loca al fons, d'una safata per, enforna.
Reparteix la carn pel damunt del puré.
Barreja l'herba aromàtica, i la crema agra amb la llet, amaneix amb sal i pebre, aboca per sobre de la carn, i salpebra, de nou, si és necessari.
Escampa pel damunt una bona capa de formatge molt i cou al forn preescalfat, durant uns 20 a 30 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: