Macarrons amb sipia

Ingredients

  • 500 grams de macarrons o plomes,
  • 500 grams de sípia,
  • 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
  • ½ ceba,
  • 2 grans d'all,
  • 5 cullerades d'oli d'oliva,
  • 1 ramet de julivert,
  • 1 copeta de vi blanc sec,
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Netegeu les sípies i tallar-les a tires mitjanes.
En una cassola sofregir la ceba picada, els alls sencers però aixafats i el julivert picadet.
Retirar els alls de la cassola quan comencin a daurar-se.
Afegir les sípies i sofregir uns minuts, remenant amb una cullera de fusta.
Ruixar amb el vi blanc i quan s'evapori, afegir els tomàquets triturats, sense pell ni llavors.
Condimentar amb sal i pebre i coure a foc moderat fins que la sípia estigui ben cuita, afegint si cal una mica d'aigua calenta.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, alguna cosa salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada, empolvorant per sobre amb el julivert picat,
Servir ben calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: