Macarrons amb sipia
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons o plomes,
- 500 grams de sípia,
- 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
- ½ ceba,
- 2 grans d'all,
- 5 cullerades d'oli d'oliva,
- 1 ramet de julivert,
- 1 copeta de vi blanc sec,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Netegeu les sípies i tallar-les a tires mitjanes.
En una cassola sofregir la ceba picada, els alls sencers però aixafats i el julivert picadet.
Retirar els alls de la cassola quan comencin a daurar-se.
Afegir les sípies i sofregir uns minuts, remenant amb una cullera de fusta.
Ruixar amb el vi blanc i quan s'evapori, afegir els tomàquets triturats, sense pell ni llavors.
Condimentar amb sal i pebre i coure a foc moderat fins que la sípia estigui ben cuita, afegint si cal una mica d'aigua calenta.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, alguna cosa salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada, empolvorant per sobre amb el julivert picat,
Servir ben calent.
Etiquetes: Macarrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.