Cabrit guisat amb carxofes
Ingredients
- 1.200 gr. de cabrit trossejat
- 600 gr de carxofes
- 4 grans d'all
- 25 cl d'oli d'oliva
- Sal i pebre verd en gra
- 10 cl. de brandi (opcional)
4 racions
Elaboració
Daurar en oli el cabrit assaonat, flamejar amb el brandi i afegir els alls filetejats i el pebre verd en gra.
Ofegar durant uns minuts, empolvorar amb un mica de farina, donar unes voltes i mullar amb el brou d'au.
Coure durant 1 hora.
Netejar les carxofes i blanquejar-uns 5 minuts en aigua bullint, escórrer i afegir al guisat de cabrit 10 minuts abans d'acabar la cocció.
Si cal incorporar més brou, pot agregar aigua de la cocció de les carxofes.
Adornar el plat amb unas fullas de julivert enfarinadas i fregit en oli d'oliva.
Notes
Especialitat degustada al restaurant de Ainsa "Casa Anita", durant les vacances al pirineu
El cabrit és tan sols una mostra d'un dels productes carnis de qualitat que la ramaderia tradicional d'aquesta vall ens ofereix. La cria d'aquests animals es desenvolupa en una naturalesa excepcional d'alta muntanya, que passen la major part de l'any pasturant en llibertat. El resultat són uns productes de qualitat, sans i naturals, base d'una gastronomia tradicional, rica i variada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.