Seitons fets al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de seitons
  • 2 decilitres de vinagre de vi blanc
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • orenga
  • alls els necessaris (en làmines)
  • 3 cullerades de pa ratllat barrejat amb julivert i formatge d'ovella ratllat (que sigui curat)
  • sal
  • i oli aromatitzat al bitxo

4 racions

Elaboració

En una font refractària, posar les 4 cullerades d'oli.
Rentar i netejar les anxoves, eliminant l'espina central, posar-les en un bol i ruixar-les amb els 2 decilitres de vinagre, deixar macerar 5 minuts i treure-les del vinagre, col · locar a la font per forn amb l'oli en el fons, una al costat de altra, empolvorar cada capa amb all, orenga i la barreja preparada de formatge.
Salar al gust.
La superfície ha d'acabar amb la barreja de formatge.
Regar amb abundant oli aromatitzat amb bitxo i coure al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts.

Notes

Si no tens a mà l'oli aromatitzat, pots picar molt fi 1 bitxo i barrejar-la amb la barreja de pa ratllat i formatge


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: