Raviolis de carxofes i mató
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 plaques de pasta
- 500 g de carxofes en oli
- 300 g de formatge crema
- 1 falca de parmesà per ratllar
- 60 g de mantega
- Sàlvia fresca
- Sal
- Pebre
- 16 Tomàquets Sherry
4 racions
Elaboració
Triturem les carxofes en un robot de cuina amb el formatge crema, una mica de parmesà ratllat sal i pebre.
Posem una mica d'aquesta pasta sobre de cada placa i tanquem amb una altra.
Els coem en abundant aigua bullint durant un parell de minuts.
Daurem la mantega amb la sàlvia i els tomàquets trossejats en una paella.
Servim els raviolis recent cuits i aboquem per sobre la salsa de tomàquets, mantega i sàlvia.
Empolvorem amb parmesà ratllat i llest per servir immediatament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1073 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.