Amanida de patata i gambes
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Gambes
- 500 g de Patates
- 200 g de Pastanagues
- 250 g de Mahonesa
- Pèsols
- 3 Ous
- Sal i Pebre
4 racions
Elaboració
Coure les gambes un parell de minuts en abundant aigua bullint, treure-les i reservar. Pelar i rebutjar les pells.
En aquest mateix aigua courem les patates i pastanagues tallades a dauets de mida regular. Quan estiguin fetes, afegir els pèsols i donar-li un minut de cocció, retirar tot del foc i escórrer.
Posar a coure els ous amb força sal.
Barrejar les verdures amb les gambes i quan estigui temperat, afegir la maionesa i treballar el conjunt procurant no es desfaci.
Servir i decorar amb l'ou dur passat per passapuré.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.